ESPEQ BOUWOPLEIDING

Door het tekort aan schilders steken wij veel tijd in het opleidingen van nieuwe vakmensen in samenwerking met Espeq Bouwopleidingen. Wij geven jongeren na het voortgezet onderwijs de kans om het schildersvak bij ons te komen leren, dit komt zowel hun toekomst ten goede als de onze.

 

Als je een goede schilder wilt worden, dan leer je dat niet alleen maar uit een boekje. Theorie is belangrijk, maar wij zijn er van overtuigd dat je het nergens anders beter leert dan op de bouwplaats. Jij wordt, tijdens je schildersopleiding, bij ons als erkend leerbedrijf geplaatst, waar je tijdens jouw BBL opleiding 4 dagen per week werkt en waar je direct een goed salaris verdient. In individuele gevallen kan deze opleiding ook in een BOL-variant worden gevolgd.

Als schilder ben je niet enkel maar bezig met verven van hout, metaal en steen. De schildersopleiding leert jou ook hoe je materiaal beschermt tegen weersinvloeden en hoe je cruciale reparaties (bijv. houtrot) uitvoert. Je bent dus niet alleen maar diegene die alles ‘een kleurtje geeft’, maar ook een reparateur van bijvoorbeeld kozijnen of ander houtwerk. Naast deze zaken leer je tijdens de opleiding Schilder ook alles over het veilig bouwen van steigers en over glaszetten, wandafwerking en behangen.

Wil je meer weten: Espeq Bouwopleidingen

espeq bouwopleidingen schilder