Over ons

schildersbedrijf de koning simon lantaarnpalen hollands kroon

Wij van Schildersbedrijf de Koning vinden dat iedereen in een goed onderhouden woning of bedrijfspand moet kunnen wonen, werken en verblijven. Dit komt ten goede aan de gezondheid en welzijn van de mens en daarnaast ook aan de levensduur van uw woning of bedrijfspand. Bij voorkeur realiseren wij dit door intensieve samenwerkingen aan te gaan en treden hierbij graag op als uw onderhoudspartner voor de lange termijn.

Dit willen we bereiken door in te spelen op de behoeftes van onze opdrachtgevers en ons klantgericht op te stellen, ons vakmanschap elke dag te blijven ontwikkelen en daarbij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij doen we wat we beloven en zetten we ons elke dag daadkrachtig in om onze ambities waar te maken.

schildersbedrijf de koning historie met stef en simon
HISTORIE VAN HET BEDRIJF

Schildersbedrijf S. de Koning & Zns. is opgericht in 2000 als eenmanszaak door Simon de Koning. In 2010 heeft Simon een VOF opgericht samen met zijn oudste zoon Stan de Koning. Twee jaar later in 2012 treedt zijn jongste zoon Stef ook in de VOF.  Inmiddels zijn wij een begrip in onze regio en zijn we uitgegroeid tot een goed lopend familiebedrijf bestaande uit 10 enthousiaste medewerkers.

schildersbedrijf de koning groepsfoto
ONZE GROEI

In 2021 heeft Simon een stap terug gedaan in het bedrijf en hebben zijn twee zoons het bedrijf overgenomen. In datzelfde jaar zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie, Molenwiek 23 in Hippolytushoef. Deze locatie bood ons de ruimte om de groei door te zetten en daarmee onze visie en missie vorm te geven.

schildersbedrijf de koning werkbussen