35 woningen Bijlstraat Hippolytushoef schildersbedrijf de koning

Bouwgroep Dijkstra Draisma

PROJECT BESCHRIJVING

In Hippolytushoef werd samen met de bewoners en woningbouwvereniging Beter Wonen een toekomstplan gemaakt over inmiddels gesloopte 42 huurwoningen. Na meerdere bewonersbijeenkomsten is het planvoorstel van Bouwgroep Dijkstra Draisma door de bewoners gekozen als beste plan. Daarnaast zijn de bewoners op excursie geweest bij het project Breezand.

De bouw is in twee fases uitgevoerd. In het voorjaar van 2018 is er gestart met de sloop en de nieuwbouw van de eerste fase. De eerste fase bestaat uit 14 nieuwe woningen aan de zuidelijke kant van de Bijlstraat en twee twee-onder-een-kap huurwoningen aan de Bijldwarstraat.

In april 2019 is er gestart met de tweede fase. Deze fase bestaat uit de noordelijke kant van de Bijlstraat. Op woensdag 11 maart 2020 werden de laatste nieuwe woningen opgeleverd.

De werkzaamheden voor schildersbedrijf De Koning bestonden uit het binnenschilderwerk van de trappen, de plinten en de bergingsdeuren.

  • Binnenschilderwerk trappen
  • Plinten
  • Bergingsdeuren

Read more
Nieuwbouw pand Boersen Bliksembeveiliging

Boersen Bliksembeveiliging

PROJECT BESCHRIJVING

In 2020 is het nieuwe pand van Boersen Bliksembeveiliging aan de Westlanderweg (Agriport) te Middenmeer opgeleverd.

Wij hebben hier al het binnenschilderwerk mogen verzorgen.

  • Binnenschilderwerk

Read more
Nieuwbouw boerderij Akkerweg achterzijde

Nieuwbouw boerderij Akkerweg – Oosterland

PROJECT OMSCHRIJVING

Van oude boerderij aan de Bierdijk, tot de nieuwe boerderij aan de Akkerweg. De oude stenen en dakpannen zijn hergebruikt de rest van de boerderij is geheel nieuw en volgens de eisen van nu.

In opdracht van Bouwbedrijf Hollands Kroon hebben wij voor deze schitterende boerderij het totale binnen- en buitenschilderwerk mogen uitvoeren.

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk

Read more